Petak, 09 Rujan 2016 11:43

Veliko hvala Dariu Šariću na vrijednoj donaciji

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Veliko hvala Dariu Šariću na vrijednoj donaciji

Javna vatrogasna postrojba Grada Vodica  zahvaljuje se na velikodušnoj donaciji poznatog hrvatskog košarkaša Daria Šarića koji nam je poklonio  tri ručne digitalno–analogne radio stanice s mogućnošću skeniranja više kanala, s integriranim GPS sustavom koji u svakom trenutku daje poziciju vatrogasca, Wi-Fi i punjivim baterijama kapaciteta 2250 mAh koje omogućavaju rad stanica preko 20 sati te su otporne na prašinu i vodu.

Uz pomoć ovih triju i već prije nabavljene dvije suvremene  radio stanice te nešto ostale komunikacijske opreme, znatno će se pomoći u radu i efikasnosti vatrogasaca na terenu i pružanju usluga sigurnosti stanovništvu i gostima naše županije.

Ovo je najmanje što mogu učiniti za hrabre ljude koji sa svakom intervencijom odlazeći na teren riskiraju živote

     - Iako je prošlo devet godina od kornatske tragedije, bol i tuga u našim srcima još ne jenjava. Tada sam bio još dijete, a neke od stradalih momaka sam osobno poznavao. Nadam se da će ova moja donacija pridonijeti sigurnosti vatrogasaca tako da se budućnosti izbjegnu tragedije. - rekao nam je Dario Šarić

Zapovjednik JVP Vodice Ivica Begić

  -Zahvalio bi se Dariu koji je još jednom pokazao svoju veličinu i izvan košarkaškog terena. Ovim putem se ujedno želim zahvaliti vodičkoj gradonačelnici Branki Juričev Martinčev i gospodinu Draženu Šnuru koji su bili koordinatori ove donacije. U znak zahvalnosti za donaciju uručio je Dariu Šariću i Draženu Šnuru prigodnu zahvalnicu.

Dario Šarić nakon uručenja donacije obišao je prostorije vatrogasnog doma i upoznao se s djelatnicima JVP Vodice. Večeras putuje za Ameriku gdje nastavlja svoju košarkašku karijeru.

Pročitano 2699 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 09 Rujan 2016 11:53