Nedjelja, 18 Lipanj 2017 12:37

ZAHVALA BIVŠOJ GRADONAČELNICI

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

ZAHVALA BIVŠOJ GRADONAČELNICI

U petak 16. lipnja 2017. godine u posjet nam je došla bivša Gradonačelnica Grada Vodica gđa. Branka Juričev – Martinčev.

Tom prilikom zapovjednik joj je uručio buket cvijeća, a djelatnici dar u znak zahvale za sve što je učinila za Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Vodica.

Kako je naglašeno ovo nije završetak izvrsne suradnje, već smo upoznali gđu. Branku Juričev – Martinčev kao saborsku zastupnicu i gradsku vijećnicu s problemima u sustavu.

Zapovjednik je naglasio da su glavni problemi raspodjela minimalnih financijski standarda za vatrogastvo, gdje manje ili slične JLS iz državnog proračuna prihoduju veća sredstva od Grada Vodica, potrebu rješavanja radno – pravnog statusa vatrogasaca,  potrebu usklađivanja broja djelatnika sa novom Procjenom i Planom zaštite od požara, te nastavak radova na započetoj projektnoj dokumentaciji novog centra za civilnu zaštitu u sklopu kojeg bi bio vatrogasni dom.

Gđa. Branka Juričev – Martinčev se zahvalila djelatnicima JVP Grada Vodica što Grad Vodice čine sigurnijim i ljepšim mjestom, pružajući usluge sigurnosti te pritom riskirajući svoje zdravlje i živote da bi spasili živote i imovinu svih građana. Naglasila je da će se i u budućem radu aktivno zalagati za rješavanje svih navedenih problema u cilju jačanja profesionalnog i dobrovoljnog vatrogastva.

Pročitano 1532 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 18 Lipanj 2017 12:41

Galerija slika